ponedjeljak, 6. travnja 2009.

Miley

FRIZURA

Miley obièno nosi raspuštenu kosu s laganim kovrèama. Rijetko kada je se može vidjeti s podignutom kosom, a tada je to najcesce konjski repic.

Kada se oboji kosa, Miley je sklona promjenama. Tako je nekad možemo vidjeti u prirodnoj, smeðoj nijansi, nekad je smeða sa svijetlim pramenovima, a nekada je sasvim plava.



NAKIT I TORBICE

Nakit, torbice i šeširici nezaobilazni su kod ove tinejdžerske zvijezde. Obožava svjetlije torbice, koje uvijek odlicno uklopi s ostatkom odjece. I nakit je uvijek u kombinaciji s onim što je obukla. Cesto je to obican nakit kakav možeš vrlo lako naci po trgovinama.
ODJECA

Miley voli lepršave, šarene haljinice, a takodjer i uske traperice te slojevito oblacenje. Primjerice, jedna od kombinacija koja joj super stoji su uske traperice s topiæem na kojem je obièno neki otisak, a preko njega može neka bluzica ili slièno. Miley kaže da obožava otiske lubanja, psiæa i srèeka, a takoðer i svjetlucave otiske. Odlično joj stoje i uske trapke, preko kojih obuče primjerice bijelu tuniku do koljena. U slobodn
Miley voli slojevito oblačenje


Kad se o haljinicama radi, najomiljenije su joj one na bretele i V-izrez, dok je donji dio bogat volanima, faldama i sliènim ukrasima. U sveèanim prigodama uvijek æe izabrati haljinu crvene, crne ili bijele boje, dok je u neformalnim izdanjima vrlo cesto možemo vidjeti u šarenom izboru haljinica.

Takoðer, nije joj stran ni tipièan teen look – mini suknja koja jedva da nešto sakriva (obièno u škotskom stilu), èarape do koljena i tenisice.


Miley je stekla dobro prijateljstvo sa njenim “kolegama” Emily Osment I Mitchelom Mussom.Ona je naucila Emily da svira gitaru,a Emily je naucila Miley da plete.Takodje je stekla divno prijateljstvo sa jednim od najvecih zvezda filma High School Musical,ukljucujuci Vanessu Hudgens I Zaca Efrona,I ekipom serije The Suite Life of Zack and Cody , kao I Brendu Song I Ashley Tisdale.
jos nesto o miley

Imala je 12 godina kada je isla na audiciju za ulogu Miely Stewart/Hannah Montana na Disney Channelu,ali sudije su procenile da je mnogo mala.Miely je strasno zelela da bude “dio” Hanne Montane,pa je ekipa Disney Channela pozvala nazad za dalje audicije.Prema Disney Channelovom izvrsnom rukovodiocu Geriju Marshu,Miley je bila izabrana zbog njenog energicnog I zivahnog nastupa.Nakon nekoliko godina otarasila se svog Juznjackog akcenta,ali na kraju ekipa je htjela da ga vrati.Kasnije je Miley morala da nastupa sa njenim ocem,da bi I on dobio ulogu Hanninog tate.

Nema komentara: